Trusted

Tải Kluster

Xã hội / By StarPirates
Cập nhật: 28 tháng 11, 2017
Cài đặt 500 - 1.000
Version hiện tại 1.0.3
Yêu cầu Android 4.1 trở lên

Mô tả Kluster v1.0.3

Gras maaien, babysitten, ramen wassen, bijles geven, .. Welke klus je ook hebt, er is altijd wel iemand in de buurt die je kan helpen!

Via Kluster mag je alle klusjes doen, of het nu gaat om huishoudklussen, het zwaardere werk of wat je maar wil. Wij regelen alle formaliteiten en houden de verplichte belasting in. Jij ontvangt het netto bedrag op je rekening en hoeft je hier verder geen zorgen meer over te maken!

Kluster is een platform dat je toelaat te werken in de zogenaamde 'deeleconomie'. Dit is een nieuw wettelijk kader dat particulieren toelaat om te werken voor andere particulieren tegen een gunstig belastingtarief van slechts 10%. Kluster houdt deze belasting in samen met een commissie om de kosten te dekken. Het netto bedrag dat we uitbetalen hoef je niet verder meer aan te geven en is dus volledig voor jou!

De wetgeving stelt als voorwaarde dat deze klussen worden uitgevoerd via een erkend platform, Kluster dus. Wij regelen de inhouding en aangifte van deze inkomsten.

Tìm kiếm: Tải game Kluster, tải game Kluster miễn phí , tải Kluster cho điện thoại, tải Kluster bản mới nhất, Tải game Kluster về máy, tải game Kluster apk

Xem thêm

Click link bên dưới để tải về máy

Tải về máy

Khách hàng đánh giá cho Kluster

5,0
5
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Tải game tương tự game Kluster

Good App Guaranteed!

Good App Guaranteed!

This application passed the security test for virus, malware and other malicious attacks and doesn't contain any threats.